Linzert de ciocolata

Pisam fulgii de porumb intr-un castron. Adaugam untul, apoi framantam cu mana pana obtinem un aluat de cosistenta linzertului, pe care il punem intr-

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250-300 g fulgi de porumb
  • 200 g margarina sau unt de arahide
  • inghetata
  • frisca si ciocolata topita
  • cirese
  • visine sau boabe de struguri pentru ornament
  • in functie de anotimp

Mod de preparare

Pisam fulgii de porumb intr-un castron. Adaugam untul, apoi framantam cu mana pana obtinem un aluat de cosistenta linzertului, pe care il punem intr-o tava pentru tort cu inaltime de aprox. 4-5 cm, aluatul avand o grosime de 2 cm. Il coacem in cuptor la temperatura normala 25 de minute.
Alte dulciuri recomandate

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors