Linzer cu gem de caise

Se amesteca bine galbenusul de ou, untura, coaja de lamaie si zaharul pudra. Se adauga praful de copt amestecat cu faina, si lapte cat sa fie usor de

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 galbenus de ou
  • 150 g untura
  • 100 g zahar pudra
  • Coaja de lamaie razuita
  • 400 g faina
  • 1 praf de copt
  • Lapte
  • Pudra de cacao
  • Gem de caise

Mod de preparare

Se amesteca bine galbenusul de ou, untura, coaja de lamaie si zaharul pudra. Se adauga praful de copt amestecat cu faina, si lapte cat sa fie usor de framantat. Coca se imparte in 3. In 2 parti se framanta pudra de cacao. O foaie maro se asaza in tava si se unge cu gem. Peste ea se pune foaia galbena, se unge si ea cu gem, dupa care urmeaza ultima foaie cu cacao. Se baga la cuptorul incins. Dupa ce s-a racit, se presara cu zahar pudra.

Alte retete cu branza

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors