Lacrima de elefant

Se face un blat din oua, zahar si faina care se coace in tava de cuptor. Se scoate pe un prosop umed, se acopera cu crema facuta din plicul de budinca

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4 linguri faina
  • 4 linguri zahar
  • un plic budinca
  • 2 banane

Mod de preparare

Se face un blat din oua, zahar si faina care se coace in tava de cuptor. Se scoate pe un prosop umed, se acopera cu crema facuta din plicul de budinca. Se pun pe una din marginile blatului bananele pe lung si se ruleaza. Se lasa la frigider 30 min.
Taiata felii si cu frisca deasupra

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide