Se freaca zaharul, margarina, ouale, si zaharul vanilat si treptat se adauga si celelalte ingrediente. Jumatate din compozitie se desarta cu lingura
Se freaca zaharul, margarina, ouale, si zaharul vanilat si treptat se adauga si celelalte ingrediente. Jumatate din compozitie se desarta cu lingura in forma de kuglof unsa si tapetata cu pesmet, jumatatea ramasa se amesteca cu 1 – 2 linguri de pudra de cacao si se pune tot cu lingura. Se coace cca o ora in cuptorul incalzit dinainte, la foc mic.
Alte retete cu aluat recomandate
Asa cum stiti in urma concursului de pe site-ul Gustos.ro am castigat un aparat Multicooker de la Philips. Un aparat nou, ce...
Rosii umplute cu ficat la MulticookerIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala