Japoneze

Se prepara o compozitie din nuca, zaharul pudra, ciocolata rasa si albusuri batute spuma cu putina sare. Se adauga romul si se formeaza bilute, care

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr zahar pudra
  • 100 gr zahar tos
  • 150 gr nuca macinata
  • 100 gr ciocolata rasa
  • 3 albusuri
  • 50 ml rom
  • sare

Mod de preparare

Se prepara o compozitie din nuca, zaharul pudra, ciocolata rasa si albusuri batute spuma cu putina sare. Se adauga romul si se formeaza bilute, care se trec prin zahar tos.


Acestea se pun pe un platou si se tin la rece cel putin 24 de ore, inainte de servire.

Alte retete de dulciuri:

Lapte de pasare Prajitura snikers Prajituri simple

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Paste integrale cu legume

Pastele integrale cu dovlecel, ardei gras, ciuperci, ceapa si usturoi, sunt satioase si la final poti sa le presari si un pic...

Paste integrale cu legume
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide