Ischler

Pentru ischler aveti nevoie de 300 g margarina, 200 g zahar, 500 g faina, 150 g nuca macinata, vanilie.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g margarina
  • 200 g zahar
  • 500 g faina
  • 150 g nuca macinata
  • vanilie
  • esenta de rom
  • 1 praf de copt
  • nuca de cocos

Mod de preparare

Pentru Ischler, se framanta un aluat potrivit din care se fac rondele care se coc in tava tapetata, apoi se umplu cate doua cu crema de ciocolata si pe deasupra se glaseaza cu ciocolata topita. Din acest aluat se pot face si cornulete care se dau si ele prin ciocolata topita. Cornuletele cu doua culori se pot face, fara umplutura, mai mari. Dupa ce le scoatem din cuptor si sunt calde, turnam peste ele un sirop de zahar, le asezam pe un platou si presaram deasupra nuca de cocos, apoi Ischlerele se pot servi.


Ischlerul se serveste glazurat dupa ce s-a racit.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Drob de pui (reteta video)

Drobul de pui este un preparat usor, pregatit din pipote, inimi si ficat de pui, foarte aromat si delicios, ideal pentru...

Drob de pui (reteta video)
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide