Inimi de ciocolata

Se bat doua albusuri spuma. Se amesteca cu ciocolata rasa, zaharul, migdalele necuratite de pielita, dar pisate, si faina, cit sa se poata intinde o f

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 albusuri
  • 140g zahar pudra
  • 160g migdale
  • 50g ciocolata
  • 40-60g faina
  • glazura de ciocolata sau marmelada

Mod de preparare

Se bat doua albusuri spuma. Se amesteca cu ciocolata rasa, zaharul, migdalele necuratite de pielita, dar pisate, si faina, cit sa se poata intinde o foaie de grosimea unui fir de pai. Se taie foaia in forma de inimioare. Se ung cu albus batut. Se asaza intr-o tava unsa si se coc. Cind s-au racit se ung cu o glazura de ciocolata sau se lipesc doua cite doua cu marmelada la mijloc.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors