Se pune ulei cam de doua degete (subtirele) intr-o craticioara, iar cand s-a incins uleiul se pun 300 g pesmet. Se amesteca continuu si se prajeste 3
Se pune ulei cam de doua degete (subtirele) intr-o craticioara, iar cand s-a incins uleiul se pun 300 g pesmet. Se amesteca continuu si se prajeste 3 minute, apoi se da jos si se pune 400 g zahar tos.
Din 2 kg cartofi rosii (neaparat, pentru ca ceilalti se fac prea moi) fierti (in coaja si apoi ii curatati de coaja) si pisati bine ca sa nu mai fie cocoloase, 2 oua, 150 g faina si 150 g zahar(care se pune la sfarsit ca se topeste) se face un aluat potrivit (nici prea moale, dar nici prea tare, cat sa poti face bilute). Se fac bilute, se face o gaura in care se pune putina marmelada si se strange compozitia la loc. Se pun intr-o oala cu apa care clocoteste si se tin max 20 secunde. Se scot si se tavalesc prin pesmet.
Reteta Galuste cu prune a fost propusa de V.Livia
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post