Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Pasii de preparare:
1. Pune la fiert cartofii curatati si lasa-i sa se raceasca,
2. Zdrobeste bine biscuitii cu un facalet sau intr-un robot de bucatarie. Topeste un pic untul intr-o tigaie si apoi adauga biscuitii, 50 gr zahar si 1 lingurita de scortisoara si lasa-le pe foc pana se caramelizeaza, mestecand din cand in cand. Scoate compozitia intr-un castron si lasa-o sa se raceasca.
3. Scoate samburii prunelor, dar nu le taia de tot, sa nu se desfaca. Pune in ele un pic de zahar amestecat cu 1 lingurita de scortisoara si lasa-le la scurs.
4. Da cartofii pe o razatoare cu ochiuri mari si pune peste ei grisul, faina, zaharul vanilat, oul si un praf de sare. Amestecati pana aveti un aluat omogen.
5. Dupa ce prunele s-au scurs, ia cate o mana de aluat si pune in mijlocul ei o pruna. Impatureste usor. Procedeaza la fel si cu celelalte prune.
6. Intr-o oala cu minim 2L de apa calda, pune galustele la fiert. Sunt gata cand se ridica la suprafata.
7. Cand s-au ridicat, scoate-le si da-le prin amestecul fin de biscuit. Lasa-le sa se raceasca si apoi le poti manca.
Pofta buna.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post