Fursecuri simple, cu nuca

Se bat albusurile spuma tare, apoi se pun cu vasul respectiv pe foc, pe o tabla groasa si se bat in continuare, adaugind zaharul si zaharul vanilat. D

Timp pregatire
65 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 oua
  • 250 gr. zahar
  • 200 gr. nuci macinate
  • 1 plic zahar vanilat

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma tare, apoi se pun cu vasul respectiv pe foc, pe o tabla groasa si se bat in continuare, adaugind zaharul si zaharul vanilat. Din timp in timp, se ia vasul de pe foc, se continua sa se bata compozitia si se reia din nou operatia la foc mic. Se adauga nucile macinate, se aseaza compozitia (cite o lingurita) la distante egale in tava si se da la cuptor cu foc mic. Cind sint usor aurii, se desprind cu lama cutitului.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Supa de cod

Recomand tuturor aceasta supa buna,buna de tot mai ales pentru persoanele iubitoare de peste!

Supa de cod
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide