Fudge-ul de ciocolata amaruie nu este altceva decat o reteta fandosita de ciocolata de casa. Atat de fandosita incat mi s-a spus de cei care l-au incercat ca este un desert de cofetarie :).
Fudge-ul de ciocolata este foarte popular in Statele Unite. Este tot o ciocolata de casa, dar mult mai cremoasa si mai fina. Este un desert cu gust intens de ciocolata, fin, care ti se topeste in gura. Se pastreaza foarte bine la congelator, pentru orice moment in care aveti pofta de dulce. Cei care l-au incercat mi-au spus ca este un desert de cofetarie :).
Este atat de usor de preparat ca nu te-ai astepta la un desert atat de delicios.
Pune untul impreuna cu ciocolata rupta bucati intr-un vas, la foc mic, pana cand se topesc impreuna si ai o crema omogena. Ia vasul de pe foc, adauga laptele condensat si amesteca in continuare. Amestecul se intareste foarte repede, asa ca toarna-l intr-o tava tapetata cu folie alimentara si da-l la congelator pana se inareste de tot.
Daca nu dispui de lapte condensat, poti sa il inlocuiesti cu 300ml lapte evaporat, 10 bezele mari (marshmallows) si 30g zahar, pe care le adaugi in amestecul de ciocolata si unt, dar tot la foc mic, oala nu se ia de pe foc, pana cand se topesc toate.
Fudge-ul de ciocolata amaruie se taie in bucati dupa ce s-a racit. Se mai pot adauga si nuci, alune sau migdale.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post