Foietajul cu barnza dulce si stafide este foarte gustos. Pentru aceasta reteta de prajitura puteti folosi aluat de foietaj din comert sau daca aveti timp la dispozitie puteti sa il faceti acasa.
Foietajul cu barnza dulce si stafide este foarte gustos. Pentru aceasta reteta de prajitura puteti folosi aluat de foietaj din comert sau daca aveti timp la dispozitie puteti sa il faceti acasa.
Se amesteca intr-un castron: branza, zaharul, ouale, grisul si stafidele inmuiate in putin rom sau lapte. Se taie foaia de foietaj pe jumatate, se pune intr-o tava, se pune amestecul cu branza, se niveleaza, iar deasupra se pune cea de-a doua jumatate de foietaj; se da tava la cuptorul preincalzit pana se coace aluatul.
Foietajul cu barnza dulce si stafide se lasa sa se raceasca, se taie si se presara cu zahar praf.
Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post