Pentru foile delicioase cu miere de albine aveti nevoie de 4 linguri de ulei, 5 oua intregi, 250 g zahar.
Pentru foile delicioase cu miere de albine se face un aluat din care se fac foi subtiri cat muchia de cutit, care se coc in tava tapetata cu faina si se inteapa cu furculita. Crema de lamaie - 400 g lapte se fierb cu 200 g zahar, in care se pun 3 linguri de zeama dizolvata in lapte rece si se fierbe pana se ingroasa. Separat, se freaca 250 g unt cu 2 pachete de zahar vanilat, pana se face ca o spuma, apoi se amesteca cu crema din lapte rece si se adauga zeama de lamaie, dupa gust. Dupa ce se umplu foile cu crema, se pune deasupra o glazura facuta din 2 linguri de zahar, 2 linguri de cacao, 2 linguri de apa si unt cat o nuca.
Foile delicioase cu miere de albine se servesc umplute cu crema de lamaie.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post