Foi de dobos cu crema de ness

Se amesteca toate ingredientele pentru foi si se formeaza o coca, din care se fac 4 foi, ce se coc pe fundul unei tavi. Margarina se freaca cu zaharu

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru foi:
  • 5 oua
  • 200 gr zahar
  • 2 linguri ulei
  • 1 jumatate praf de copt
  • 200 gr faina
  • Pentru crema:
  • 250 gr margarina
  • 200 gr zahar pudra
  • 2 galbenusuri
  • 2 lingurite ness
  • 2 plicuri zahar vanilat

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele pentru foi si se formeaza o coca, din care se fac 4 foi, ce se coc pe fundul unei tavi. Margarina se freaca cu zaharul pudra, cu galbenusurile, cu 2 lingurite ness si 2 plicuri de zahar vanilat. S


e intinde crema pe foi, in mod egal si se lasa la frigider pana a doua zi. Alte retete de dulciuri:

Prajitura cu gem Prajitura snikers Cornulete cu rahat

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors