Foi de dobos cu crema de ness

Se amesteca toate ingredientele pentru foi si se formeaza o coca, din care se fac 4 foi, ce se coc pe fundul unei tavi. Margarina se freaca cu zaharu

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru foi:
  • 5 oua
  • 200 gr zahar
  • 2 linguri ulei
  • 1 jumatate praf de copt
  • 200 gr faina
  • Pentru crema:
  • 250 gr margarina
  • 200 gr zahar pudra
  • 2 galbenusuri
  • 2 lingurite ness
  • 2 plicuri zahar vanilat

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele pentru foi si se formeaza o coca, din care se fac 4 foi, ce se coc pe fundul unei tavi. Margarina se freaca cu zaharul pudra, cu galbenusurile, cu 2 lingurite ness si 2 plicuri de zahar vanilat. S


e intinde crema pe foi, in mod egal si se lasa la frigider pana a doua zi. Alte retete de dulciuri:

Prajitura cu gem Prajitura snikers Cornulete cu rahat

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie

In ultima perioada de timp am mai copt ceva prajituri, nu neaparat pentru testare, ci ca sa vedem care ne place mai mult, ca...

Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide