Batem spuma margarina cu zaharul pudra si galbenusurile. Amestecam faina cu sarea si bicarbonatul de sodiu. Batem spuma albusurile si le adaugam la am
Batem spuma margarina cu zaharul pudra si galbenusurile. Amestecam faina cu sarea si bicarbonatul de sodiu. Batem spuma albusurile si le adaugam la amestecul cu galbenusuri alternativ cu faina si smantana. Aluatul astfel obtinut il impartim in 3 parti. La prima parte adaugam ciocolata, la a doua zaharul vanilat si la a treia budinca cu aroma de punch. Punem alternativ amestecurile cu o lingura intr-o forma cu modele unsa si presarata cu faina. Coacem in cuptorul pre-incalzit la 180 de grade C 30 de minute. Intre timp preparam glazura si o ungem pe prajitura racita.
Alte
Fursecuri
Prajitura de mere
Nu am mai facut pilaf de mult timp, dar cum imi trec prin fata ochilor zilnic foarte multe retete bune, mi-a facut cu ochiul...
Pilaf de orez cu pui la cuptorIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala