Se curata 4 portocale mijlocii, se taie felii, se scot samburii. Se pun intr-un castron cu 2-3 linguri de rom si 2 de zahar. Se tin astfel o ora. Intr
Se curata 4 portocale mijlocii, se taie felii, se scot samburii. Se pun intr-un castron cu 2-3 linguri de rom si 2 de zahar. Se tin astfel o ora. Intr-un castron, se face aluatul, potrivit de subtire, dintr-o ceasca de faina, 2 galbenusuri, o lingura de rom, unt topit si zahar. Se adauga pe urma 2 albusuri spuma. Se iau feliile de portocale, se moaie in aluat si se prajesc
Probabil ati observat ca folsesc in mod excesiv zmeura. Trebuie sa recunosc ca e ingredientul meu preferat, mai ales ca stiu...
Bomba de ciocolata cu zmeura si rodieIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.