Framantati ingredientele pentru prima foaie si intindeti aluatul in tava unsa si tapetata. Se coace foaia la foc potrivit. Pentru foaia a ll-a: Se ba
Framantati ingredientele pentru prima foaie si intindeti aluatul in tava unsa si tapetata. Se coace foaia la foc potrivit.
Pentru foaia a ll-a:
Se bat albusurile cu zaharul pana se intaresc si se tin bine pe tel. Adaugati cele 6 galbenusuri si nuca, amestecati ingredientele si turnati amestecul in tava. Puneti tava la cuptor, la foc potrivit, si dupa ce foaia este coapta, scoateti-o, lasati-o la racit.
Pentru crema :
Se freaca ouale cu zaharul, cacaoa si cafeaua. Puneti amestecul la foc mic si lasati sa dea un clocot. Amestecati incontinuu ca sa nu se prinda de vas.
Cand s-a ingrosat, lasati-o la racit si apoi adaugati untul frecat spuma. Umpleti foile cu omogenizata.
Ornati cu crema.
Alte retete recomandate:
Prajitura Negresa
Prajitura cu mere de post
Prajitura cu mere
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post