Batem spuma 5 oua cu zaharul pudra, cand devine alba adaugam incet uleiul, faina si praful de copt, amestecand continuu. Coacem aluatul intr-o tava un
Batem spuma 5 oua cu zaharul pudra, cand devine alba adaugam incet uleiul, faina si praful de copt, amestecand continuu. Coacem aluatul intr-o tava unsa si presarata cu faina in cuptorul pre-incalzit, pana cand se desprinde de marginea tavii, apoi il rasturnam. Pregatim piscoturile maro si cu punch in acelasi mod. Pentru crema fierbem laptele cu faina sub forma de budinca, dupa racire adaugam margarina si zaharul pudra. Amestecam pana devine neteda si adaugam aroma de alune. La montare prima este foaia maro, apoi crema, foaia galbena, apoi crema si foaia de punch. Pentru glazura amestecam 4 galbenusuri cu 15 dkg de zahar pudra si o ungem pe piscot. Dizolvam 4 dkg de glazura de tort in 2 linguri de ulei si picuram peste glazura de oua.
Alte
Prajitura cu visine
Dulceata de visine
Tarta cu visine
Nu prea e nevoie de multe cuvinte pentru această reţetă. Am să vă spun doar că este desertul perfect pentru o duminică...
Placinta invartita cu mereIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala