Fierbem in lapte 2 plicuri de budinca de vanilie. Amestecam 2 cuburi de margarina cu 40 dkg zahar pudra si adaugam la budinca racita. 2/3 din crema o
Fierbem in lapte 2 plicuri de budinca de vanilie. Amestecam 2 cuburi de margarina cu 40 dkg zahar pudra si adaugam la budinca racita. 2/3 din crema o turnam peste piscotul maro. Topim glazura Katica si o turnam pe crema. Dupa ce s-a racit pozitionam piscotul galben deasupra. La crema ramasa adaugam 4 linguri de cappucino de alune pe care o turnam pe piscot. Glazuram sau presaram decoratiuni pentru tort.
O prajitura atat de buna incat iti vei dori sa mai o faci o data!
Alte retete prajituri recomandate
Gogosi
Prajitura cu visine
Tiramisu
Această rețetă delicioasă ii aparține d-nei Anișoara Ursan și mi-a făcut cu ochiul în revista Cărticica...
Desert prajitura Samba (cu ananas, mure si perle de tapioca)