Felii cu caramel

Punem intr-un litru de lapte o margarina si 2 plicuri de zahar vanilat si le topim pe foc. Topim 20-25 dkg de zahar si adaugam incet 4-5 linguri de fa

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 40 dkg faina
  • 15 dkg zahar pudra
  • 10 dkg untura
  • Putin praf de copt
  • ½ pahar smantana
  • 2 oua

Mod de preparare

Punem intr-un litru de lapte o margarina si 2 plicuri de zahar vanilat si le topim pe foc. Topim 20-25 dkg de zahar si adaugam incet 4-5 linguri de faina. Adaugam incet laptele la acest amestec si fierbem pana se ingroasa. Ungem foile cu crema. Turnam crema si deasupra si se razuim ciocolata.
Alte dulciuri recomandate

Mere coapte

Prajitura de mere

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

Aceste cornulețe rapide sunt alegerea perfectă pentru momentele în care doriți să pregătiți rapid ceva dulce și...

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide