Felie Kinder

Ingredientele necesare aluatului, in afara de faina, le fierbem la abur, apoi incorporam incet faina si amestecam. Coacem doua foi. Frecam margarina

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 25 dkg zahar
  • 5 dkg unt
  • 2 linguri cacao
  • 2 linguri miere
  • 2 oua
  • 2 lingurite bicarbonat de sodiu
  • Putina sare
  • 45 dkg faina
  • Pentru crema:
  • 7 dl lapte
  • 1 lingura faina
  • 2 pachete de budinca cu gust de frisca
  • 2 dl smantana
  • 20 dkg zahar pudra
  • 1 baton ciocolata

Mod de preparare

Ingredientele necesare aluatului, in afara de faina, le fierbem la abur, apoi incorporam incet faina si amestecam. Coacem doua foi. Frecam margarina cu zaharul pudra. Fierbem in lapte faina amestecata cu praful de budinca, la care adaugam la cald smantana. Dupa ce se raceste amestecam cele doua creme si le turnam intre cele doua foi. Glazuram cu ciocolata topita.
Alte prajituri recomandate

Prajitura cu crema de ciocolata

Negresa prajitura

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Paste cu branza la cuptor

de trei zile am o pofta,dar nu am avut timp sa o prepar,in sfarsit;;)

Paste cu branza la cuptor
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide