Framantam faina, untura, zaharul, ouale, praful de copt, coaja de lamaie si zaharul vanilat cu putina smantana. Impartim aluatul obtinut in 3 parti. I
Framantam faina, untura, zaharul, ouale, praful de copt, coaja de lamaie si zaharul vanilat cu putina smantana. Impartim aluatul obtinut in 3 parti. Intr-o parte punem 2 linguri de praf de cacao, ungem cu gem si punem aluatul cu cacao la mijloc. Pregatim glazura. Amestecam 2 galbenusuri, 20 dkg zahar pudra si putina zeama de lamaie si o turnam deasupra prajiturii.
Alte prajituri recomandate
Spuma de capsuni
Prajitura cu visine
Tarta cu visine
Nu prea e nevoie de multe cuvinte pentru această reţetă. Am să vă spun doar că este desertul perfect pentru o duminică...
Placinta invartita cu mereIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala