Sfaramam untura in faina, adaugam zaharul pudra, praful de copt si framantam cu 3 galbenusuri si smantana si coacem 3 foi. Umplutura: din foile coapte
Sfaramam untura in faina, adaugam zaharul pudra, praful de copt si framantam cu 3 galbenusuri si smantana si coacem 3 foi. Umplutura: din foile coapte sfaramam o foaie si o inmuiem intr-un dl de lapte cu vanilie, adaugam 2 linguri de gem de caise, 2 linguri de praf de cacao si 1 dl de rom si amestecam bine. Batem spuma 10 dkg de unt cu 10 dkg de zahar pudra si le adaugam la umplutura cu rom. Decor: fierbem la baie de abur 3 albusuri cu 25 dkg de zahar pudra pana obtinem o crema tare si o turnam pe prajitura.
Alte retete recomandate
Prajitura cu visine
Tarta cu visine
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post