Batem spuma 3 albusuri cu 11 dkg de zahar, apoi adaugam 3 galbenusuri si praful de copt amestecat cu 2 pachete de budinca. Coacem in cuptorul pre-inc
Batem spuma 3 albusuri cu 11 dkg de zahar, apoi adaugam 3 galbenusuri si praful de copt amestecat cu 2 pachete de budinca. Coacem in cuptorul pre-incalzit cateva minute. Coacem in acelasi mod si cealalta foaie. Pentru crema amestecam margarina cu zaharul pudra. Amestecam praful de budinca cu zaharul, laptele si le fierbem, la baie de abur racim amestecul amestecand continuu. Amestecam budinca cu crema de unt. Dizolvam gelatina in apa rece si o incalzim putin. Batem frisca tare si incorporam incet gelatina in ea. Ungem o foaie cu crema de ciocolata, intindem frisca deasupra, acoperim cu cealalta foaie si punem la rece. Preparam glazura de ciocolata. Punem ingredientele intr-un vas mic, le topim la baie de abur si o intindem deasupra piscotului.
Alte retete de prajituri
Rulada de fructe
Cornulete
Nu prea e nevoie de multe cuvinte pentru această reţetă. Am să vă spun doar că este desertul perfect pentru o duminică...
Placinta invartita cu mereIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala