Fierbem 4 portii de cafea tare. O racim. Frecam margarina cu zaharul pudra, coaja de lamaie, zaharul vanilat si galbenusul, apoi adaugam foarte incet
Fierbem 4 portii de cafea tare. O racim. Frecam margarina cu zaharul pudra, coaja de lamaie, zaharul vanilat si galbenusul, apoi adaugam foarte incet cafeaua si amestecam continuu.Punem crema la frigider. Frecam bine 5 galbenusuri cu 5 linguri de apa si 10 linguri de zahar. Adaugam nuca macinata, faina, praful de copt, albusurile batute spuma si coacem aluatul intr-o tava unsa bine in cuptorul pre-incalzit. Maruntim un pumn de nuca si o prajim la foc mic. Pe aluatul racit ungem crema si tragem linii transversale cu furculita deasupra si presaram cu nuca prajita.
Alte retete de dulciuri recomandate
Tort de capsuni
Sirop de capsuni
Inghetata cu capsuni
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post