Felie cu cocos si miere

Fierbem la abur zaharul pudra, mierea, ouale, margarina si praful de cacao, adaugam faina si bicarbonatul de sodiu. Amestecam bine. Coacem 3 foi pe ta

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 20 dkg zahar pudra
  • 1 lingura miere
  • 2 oua
  • 3 dkg margarina
  • 2 linguri cacao
  • 30 dkg faina
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • Pentru crema:
  • 5 dl lapte
  • 5 linguri faina
  • 25 dkg margarina
  • 25 dkg zahar pudra
  • 1 plic zahar vanilat
  • 5 dkg fulgi de cocos

Mod de preparare

Fierbem la abur zaharul pudra, mierea, ouale, margarina si praful de cacao, adaugam faina si bicarbonatul de sodiu. Amestecam bine. Coacem 3 foi pe tava intoarsa. Batem spuma margarina cu zaharul pudra si adaugam crema fiarta. Adaugam fulgii de cocos si zaharul vanilat. Umplem foile cu crema. Presaram cacao deasupra.
Alte retete prajituri

Tort de ciocolata cu crema de capsuni

Prajitura cu capsuni

Tarta cu branza si capsuni

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Oua scotiene

Saturandu-ne de clasicele chiftelute, am incercata si aceasta varianta, care ne-a placut tare mult.

Oua scotiene
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide