Eclere cu ciocolata

Aluat pentru eclere este chiar usor de preparat. Odata ce il faci vei vedea ca poti sa-ti prepari niste eclere cu ciocolata delicioase.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 cana ulei
  • 2 cani apa
  • 2 cani faina
  • 5 oua
  • sare
  • budinca de vanilie
  • ciocolata de menaj
  • frisca

Mod de preparare

Se fierbe apa cu uleiul si sarea se adauga faina in bloc si se amesteca bine, pana se incorporeaza toata faina. Se lasa sa se raceasca si se adauga ouale unul cate unul pana le punem pe toate. Se pun cu ajutorul unui pos cu sprit in tava tapetata cu hartie de copt. Se coc la foc iute la inceput apoi la foc mic. Se prepara budinca conform instructiunilor de pe plic. Se umple eclerele cu crema de vanilie, nes sau frisca.


Eclerele se glazureaza cu ciocolata topita sau cu glazura cumparata din comert. Gogoselele se pot face si rotunde si se pot umple cu diverse creme: branza, pateu, carne etc si devin un aperitiv pentru musafirii neasteptati. Alte retete recomandate:

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors