Aluat pentru eclere este chiar usor de preparat. Odata ce il faci vei vedea ca poti sa-ti prepari niste eclere cu ciocolata delicioase.
Se fierbe apa cu uleiul si sarea se adauga faina in bloc si se amesteca bine, pana se incorporeaza toata faina. Se lasa sa se raceasca si se adauga ouale unul cate unul pana le punem pe toate. Se pun cu ajutorul unui pos cu sprit in tava tapetata cu hartie de copt. Se coc la foc iute la inceput apoi la foc mic. Se prepara budinca conform instructiunilor de pe plic. Se umple eclerele cu crema de vanilie, nes sau frisca.
Eclerele se glazureaza cu ciocolata topita sau cu glazura cumparata din comert. Gogoselele se pot face si rotunde si se pot umple cu diverse creme: branza, pateu, carne etc si devin un aperitiv pentru musafirii neasteptati. Alte retete recomandate:
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post