Aluatul pentru ecler se prepara ca in reteta precedenta. Se pune cornet in tava si se coc la foc potrivit. Pentru crema, se freaca ouale cu zaharul, s
Aluatul pentru ecler se prepara ca in reteta precedenta. Se pune cornet in tava si se coc la foc potrivit.
Pentru crema, se freaca ouale cu zaharul, se adauga cacaua si o jumatate de ciocolata topita intr-un vas la bain-marie. Se toarna laptele si se pune toata compozitia Ia fiert, in baie de aburi, amestecand contauu pe foc, se adauga esenta de rom si se lasa la racit. Cand eclerele sunt gata, se taie pe jumatate si se umplu cu crema preparata. Se topeste ciocolata ramasa intr-un vas la bain-marie si cu aceasta se acopera eclerurile.
Se orneaza cu frisca.
Alte retete prajituri recomandate
Prajitura cu prune
Prajitura cu visine
Tarta cu fructe
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post