Ecler

Se prepara un aluat pripit. Se fierbe apa cu uleiul, se da drumul la toata faina odata. Se amesteca bine compozitia si cand se raceste se inglobeaza

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 ml apa
  • 150 gr faina
  • 170 ml ulei
  • 5 oua
  • sare
  • zahar pudra
  • crema de vanilie

Mod de preparare

Se prepara un aluat pripit. Se fierbe apa cu uleiul, se da drumul la toata faina odata. Se amesteca bine compozitia si cand se raceste se inglobeaza ouale pe rand. Se amesteca pana se desprinde aluatul de pe vas. Se pune

aluatul in cornet, se toarna eclerurile in tava tapetata si

se coc la foc potrivit timp de 20 de minute.

Cand eclerurile sunt coapte, se taie fiecaruia un capacel si se umple cu crema de vanilie. Se pudreaza cu zahar.

Alte retete de dulciuri:

Cremsnit

Tort cu piersici

Tarta cu mere si crema de vanilie

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors