Dreptunghiuri cu nuci

Se framanta un aluat din ingredientele enumerate fara nuci. Se intinde in tava de copt, iar deasupra se pun nucile. Se coace la foc potrivit si se ta

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 140 gr. unt
  • 100 gr. zahar
  • 200 gr. faina
  • un pachet de praf de copt
  • coaja rasa de lamaie
  • vanilie
  • 50 gr. nuci

Mod de preparare

Se framanta un aluat din ingredientele enumerate fara nuci. Se intinde in tava de copt, iar deasupra se pun nucile. Se coace la foc potrivit si se taie in forma de dreptunghiuri.
Se servesc la ceai.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Zacusca cu ghebe si ceapa coapta

Zacusca cu ghebe si ceapa coapta
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide