Se cerne faina intr-un vas, se adauga zaharul si zaharul vanilat si se amesteca. Se face o adancitura la mijloc si se pun cele doua galbenusuri. Se am
Se cerne faina intr-un vas, se adauga zaharul si zaharul vanilat si se amesteca. Se face o adancitura la mijloc si se pun cele doua galbenusuri. Se amesteca la inceput cu o furculita, apoi se adauga untul taiat cubulete si se framanta aluatul. Cand e suficient de legat se lasa o ora la frigider. Apoi se taie in jumatate si se intind doua foi. Fiecare foaie se taie in dreptunghiuri lungi de cinci centimetri si late de trei centimetri. Pe fiecare dreptunghi se aseaza cate doua visine din dulceata, si se pun intr-o tava unsa acoperita cu hartie cerata si se pun la cuptor. Cand sunt gata, se pudreaza cu zahar pudra.
Alte prajituri recomandate
Prajitura cu capsuni
Prajitura cu visine
Prajitura cu caise
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala