Galbenusurile se amesteca impreuna cu zaharul, coaja rasa de lamaie si zeama. Se incorporeaza apoi albusurile batute spuma tare cu putina sare si fai
Galbenusurile se amesteca impreuna cu zaharul, coaja rasa de lamaie si zeama. Se incorporeaza apoi albusurile batute spuma tare cu putina sare si faina. Se coc din aceasta compozitie 8-10 foi, pe fundul unei tavi unse cu unt. Separat, se freaca, pentru crema, spuma untul cu ciocolata, topita in prealabil in 4 linguri de apa, la foc mic. Se bat bine cu zaharul ouale, pe baie de aburi. Dupa ce s-a racit, se amesteca bine cu untul, apoi cu crema obtinuta se ung foile. Ciocolata menaj se topeste pe baie de aburi si se unge prajitura cu glazura obtinuta.
Prajitura se poate servi dupa ce a stat la rece.
Alte retete de dulciuri:
Tiramisu Prajituri simple Prajitura televizor
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post