Desert la pahar

Desertul la pahar cu blat de biscuiti si crema fina de branza si frisca se prepara incredibil de usor, este foarte gustos si aspectuos, perfect pentru petreceri.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g biscuiti
  • 200 g margarina
  • 1 esenta vanilie
  • 1 plic zahar vanilat
  • Crema 1
  • 100 g zahar pudra
  • 1 esenta e vanilie
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 150 ml frisca
  • 300 g crema de branza
  • Crema 2
  • 5 linguri zahar
  • 7 linguri apa
  • 2 linguri cacao

Mod de preparare

Dam biscuiti prin razatoare. Punem margarina la topit si dupa rasturnam peste biscuiti. Amestecam si adaugam esenta si plicul de zahar vanilat.
CREMA 1:
- amestecam crema de branza cu esenta, zaharul pudra si zaharul vanilat. La sfarsit adaugam frisca si dam la frigider 10 minute.
CREMA 2:
-Punem apa cu zaharul la fiert si cand da in clocot adaugam lingurile de cacao. Lasam sa se raceasca.
Incepem sa aranjam cum dorim in pahar in pahar dar mai intai le clatim in apa rece. Eu am pus un rand biscuiti, crema cacao, crema branza si iarasi un rand biscuiti, crema cacao si crema branza.


Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors