Desert din cartofi

Fierbem cartofii, ii pisam, adaugam orezul, cascavalul, ouale, sarea, piperul si patrunjelul. Formam felii, le prajim pane in ulei fierbinte.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ½ kg cartofi
  • 5 dkg orez fiert moale
  • 20 dkg cascaval razuit
  • 2 oua
  • Sare
  • Piper
  • Patrunjel taiat fin

Mod de preparare

Fierbem cartofii, ii pisam, adaugam orezul, cascavalul, ouale, sarea, piperul si patrunjelul. Formam felii, le prajim pane in ulei fierbinte.
Servim cu sos!

Alte aperitive recomandate

Tocanita de pui cu cartofi

Tocanita de carne de vita si cartofi

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat

Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat Pentru ca am renuntat definitiv la carne, am grija sa introduc in...

Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala