Desert cu fructe si bezea este simplu si gustos. Pentru aceasta reteta de prajitura puteti folosi fructe la alegere. Eu am folosit caise si capsune.
Desert cu fructe si bezea este simplu si gustos. Pentru aceasta reteta de prajitura puteti folosi fructe la alegere. Eu am folosit caise si capsune, dar la fel de bine puteti face aceasta reteta cu prune sau piersici. Untul moale se amesteca cu zaharul si zaharul vanilat, obtinand o crema fina si spumoasa de unt. Se incorporeaza ouale- unul cate unul, iar la sfarsit faina cernuta, coaja de lamaie, zeama de lamaie si migdalele macinate.
Tot acest amestec se toarna in tava tapetata cu hartie pentru copt, iar peste se pun fructele spalatae si eventual taiate.
Se baga tava in cuptorul incins, timp in care se face bezeaua. Albusurile batute spuma se amesteca cu zaharul pana la obtinerea unei bezele consistente!
Cam cu un sfert d eora inainte ca prajitura sa fie gata se toarna bezeaua peste si se lasa pana cand spuma cu zahar devine usor aurie.
Desertul cu fructe si bezea se taie bucatele dupa ce s-a racit.
Pentru a realiza aceasta prajitura mi-ar fi de folos sa am tava in forma de inima - Calve ( de la kitchenshop)!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post