Desertul cu biscuiti este un desert lejer si racoritor, perfect pentru zilele toride de vara.
Crema 1: Mixam frisca pana devine pufoasa dupa care adaugam dulceata si mai amestceam 1 minut impreuna
Crema 2: Amestecam smantana cu zaharul si mixam pana devine ca o frisca consistenta iar la sfarsit adaugam plicul de zahar vanilat.
Crema branza: amestecam zaharul cu branza dupa adaugam frisca si le amestecam pana devine o crema spumoasa.
Piscoturile le rupem in bucati
Aranjam in pahare: punem un rand de piscoturi in pahare -3 linguri din frisca-3 biscuiti-3 linguri crema de branza-bucati de piscoturi.La final adaugam cateva linguri crema de frisca cu dulceata .
Eu am decorat deasupra cu cativa biscuiti si cu patratele de ciocolata.
Dupa ce am terminat de aranjat in pahare le dam la frigider peste noapte
Cu un produs Philips as pregati deserturi m-ai spumoase si intr-un timp mult mai mic.
Desertul cu biscuiti se serveste rece, in zilele toride de vara.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post