Delicatese cu cocos

Se taie marunt bananele, se amesteca cu cocosul ras si cu mierea. Se framanta coca si se taie in bucati mici.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g nuca de cocos rasa
  • 100 g banane uscate
  • 2 linguri miere

Mod de preparare

Se taie marunt bananele, se amesteca cu cocosul ras si cu mierea. Se framanta coca si se taie in bucati mici.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Prajeala de purcel

"Reteta romaneasca"

Prajeala de purcel
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide