Cupe cu branza, ciocolata si migdale

Galbenusurile se bat spuma cu zaharul, adaugam zaharul vanilat si cacao, apoi branza de vaci maruntita si romul, pe care le amestecam spuma cu mixeru

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g branza de vaci
  • 100 g zahar pudra
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri cacao
  • 1 pachet zahar vanilat (20 g)
  • 5 ml rom
  • 100 g migdale curatate de coaja
  • frisca

Mod de preparare

Galbenusurile se bat spuma cu zaharul, adaugam zaharul vanilat si cacao, apoi branza de vaci maruntita si romul, pe care le amestecam spuma cu mixerul. O parte din migdale se taie felii subtiri, iar cealalta parte se amesteca in aluat. Se pune in cupe, deasupra se pune frisca si restul de migdale prajite fara grasime in tigaie. Se servesc dupa ce se racesc timp de 2-3 ore.

Alte dulciuri recomandate

Tiramisu

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors