Retete dietetice
Mixam ouale cu zaharul pana se deschid la culoare si isi tripleaza volumul. Amestecam faina cu cacaua, apoi o cernem. Punem cate 1-2 linguri si amestecam usor de jos in sus pana la omogenizare. Punem compozitia in forme de briose si le coacem in cuptorul preincalzit, la 170 grade C, pentru 20-30 de minute. Le incercam cu o scobitoare. Le lasam sa se raceasca complet.
Scoatem miezul din briose cu o ustensila speciala pentru scos miezul din prajituri. Spalam capsunile si apoi le taiem codita. Daca este nevoie, mai largim putin peretii din interiorul brioselor cu o lingurita. Introducem in fiecare briosa cate o capsunica.
Crema: Mixam frisca rece pana se intareste. Adaugam cele doua linguri de mascarpone si varful de colorant. Mixam. Punem crema intr-un pos si ornam briosele. Le decoram cu capsuni.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post