Razuim ciocolata pe razuitoarea mare. Pregatim 2 buc. De suport pentru gheata si 2 folii de marimea suportului pentru gheata. Se bate frisca si se ada
Razuim ciocolata pe razuitoarea mare. Pregatim 2 buc. De suport pentru gheata si 2 folii de marimea suportului pentru gheata. Se bate frisca si se adauga cu grija mierea si ciocolata razuita. Umplem repede suportul pentru gheata cu compozitia si acoperim cu folie, dupa care punem imediat in congelator timp de cel putin 3 ore.
Se scot din congelator doar inainte de a fi servite, se scot cubuletele din suportul pentru gheata, se pun in cupe racite in prealabil si se servesc imediat ornate cu frisca, ciocolata razuita ori fructe proaspete sau din compot.
Alte retete cu prajituri
Negresa prajitura
Prajitura cu visine
In ultima perioada de timp am mai copt ceva prajituri, nu neaparat pentru testare, ci ca sa vedem care ne place mai mult, ca...
Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie