Cremsnitul puturosului

Se topeste pe foc mic margarina cu zaharul si cateva linguri de lapte. Galbenusurile se freaca ca la maioneza si se adauga peste margarina dupa racire

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 oua
  • 1 litru lapte
  • 1 pachet margarina
  • 300 g zahar
  • 10 linguri lapte
  • zahar vanilat

Mod de preparare

Se topeste pe foc mic margarina cu zaharul si cateva linguri de lapte. Galbenusurile se freaca ca la maioneza si se adauga peste margarina dupa racire. Totul se pune intr-un vas mai mare si se adauga restul ingredientelor, iar la sfarsit albusurile batute spuma cu un praf de sare. Se coace cam 45 minute la foc potrivit intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina. Se pudreaza.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala