Se face aluatul, se intinde o foaie si se pune pe o tava neunsa. Se inteapa aluatul si se coace 35 de minute, intai la foc mare si apoi la foc mic. C
Se face aluatul, se intinde o foaie si se pune pe o tava neunsa. Se inteapa aluatul si se coace 35 de minute, intai la foc mare si apoi la foc mic. Cand s-a copt, se taie in doua cu un cutit si se lasa la racit. Se prepara crema de vanilie. Se pun la fiert, intr-un vas, laptele cu vanilia, se lasa sa dea cateva clocote, se opreste focul si se lasa la
infuzat 30 de minute. Se freaca galbenusurile cu zaharul si se adauga, alternativ, faina si lapte. Se pune vasul in bain-marie si se fierbe crema pana se ingroasa, dupa care se pune la racit. In crema rece se inglobeaza albusurile batute spuma, amestecand usor cu lingura, de sus in jos.
Se pune crema intre foi, se taie patrate si se pudreaza cu zahar.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura cu zmeura
Prajitura cu capsuni si frisca
Prajitura Negresa
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post