Pentru cremschnitt-ul nemtesc va trebuie 300 g unt, 300 g faina tip A, 2 galbenusuri, 1 ou intreg, 3 linguri de otet.
Pentru cremschnitt-ul nemtesc, compozitia se imparte in doua: 150 gr. de unt si 150 gr. de faina; 150 gr. de unt , 150 gr. de faina, doua galbenusuri, un ou intreg, trei linguri de otet si sare. Se framanta bine pana se fac bule de aer, apoi se intinde si se unge cu crema de unt de trei ori.
Crema - 8 oua (3 intregi si 5 galbenusuri), 1 l de lapte, 300 g zahar, 6 linguri de faina, 2 pachetele de budinca de vanilie, 250 g unt, 5 albusuri batute spuma si vanilie. Se pune laptele la fiert cu zahar, iar atunci cand clocoteste, se adauga budinca, faina, galbenusurile si trei oua intregi amestecate foarte bine, dupa care se lasa la foc mic, pana se leaga bine. Dupa ce am dat deoparte, adaugam untul si cele cinci albusuri batute spuma.
Dupa ce s-a racit, se toarna crema intre cele doua foi, iar la sfarsit, presaram deasupra cu zahar pudra si cremschnitt-ul nemtesc se poate servi.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post