Cremschnitt

Pentru Cremschnitt aveti nevoie de 250 gr unt sau margarina, 350 g faina, 70 g apa, 30 g zeama de lamaie.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr unt sau margarina
  • 350 g faina
  • 70 g apa
  • 30 g zeama de lamaie
  • o lingurita de sare
  • Crema:
  • 1 l de lapte
  • 300 g zahar
  • 200 g faina
  • rom si
  • vanilie.

Mod de preparare

Pentru Cremschnitt se amesteca toate la un loc, apoi se fac doua foi si se coc la foc iute. Crema - 1 l de lapte, 300 g zahar, 200 g faina, rom si vanilie, iar la urma, se foloseste zahar pudra pentru ornat.


Cremschnitt-ul se serveste pudrat cu zahar.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Drob de pui (reteta video)

Drobul de pui este un preparat usor, pregatit din pipote, inimi si ficat de pui, foarte aromat si delicios, ideal pentru...

Drob de pui (reteta video)
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide