Foaie: batem spuma 10 dkg de zahar pudra, 2 galbenusuri si 5 dkg de margarina. Amestecam 20 dkg de faina cu ½ pachet de praf de copt si incorporam
Foaie: batem spuma 10 dkg de zahar pudra, 2 galbenusuri si 5 dkg de margarina. Amestecam 20 dkg de faina cu ½ pachet de praf de copt si incorporam in crema de spuma, apoi adaugam 1-2 linguri de lapte si coaja de lamaie. Framantam bine si coacem 2 foi. Piscot: amestecam 6 galbenusuri cu 20 dkg zahar pudra, apoi adaugam 10 dkg de nuci macinate, 8 dkg de faina, jumatate de pachet de praf de copt, cafeaua macinata, lingura de praf de cacao si framantam amestecul, la sfarsit incorporam spuma cu grija si coacem pe hartie de copt. Crema: fierbem 10 dkg de faina in 5 dl lapte. Batem spuma 20 dkg de margarina si 15 dkg de zahar pudra, amestecam cele doua creme, la final adaugam o lingura de praf de cacao. Montam prajitura dupa ce piscotul s-a racit. Punem intre doua foi piscotul si crema. Deasupra glazuram cu ciocolata topita.
Alte prajituri recomandate
Prajitura cu visine
Dulceata cu visine
Compot de visine
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post