Amestecam faina, zaharul pudra, margarina, praful de copt, galbenusurile cu putina smantana si impartim aluatul obtinut in 3 parti. Batem spuma albusu
Amestecam faina, zaharul pudra, margarina, praful de copt, galbenusurile cu putina smantana si impartim aluatul obtinut in 3 parti. Batem spuma albusurile cu zaharul si o intindem peste foile intinse, presaram nucile maruntite si le coacem pe rand. Pentru crema fierbem faina, laptele si ouale. Batem spuma margarina, zaharul pudra si zaharul vanilat. Racim crema fiarta si amestecam cu crema de margarina, umplem foile. Recomandam coacerea cu o zi inainte de servire.
Alte retete de prajituri recomandate
Placinta cu branza
Torturi cu capsuni
Desert cu capsuni
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios