Aluat: framantam untul, faina, galbenusurile, apa rece si sarea, lasam la rece 3 ore. Coacem o foaie. Cealalta foaie o punem in tava impreuna cu umpl
Aluat: framantam untul, faina, galbenusurile, apa rece si sarea, lasam la rece 3 ore. Coacem o foaie. Cealalta foaie o punem in tava impreuna cu umplutura si le coacem impreuna. Umplutura: amestecam galbenusurile, zaharul pudra, ciocolata razuita, nuca macinata si praful de copt, incorporam albusurile batute spuma. Intindem amestecul pe foaia de aluat si o coacem. Crema: fierbem laptele cu budincile de vanilie si dupa racire adaugam untul batut spuma si amestecul de zahar pudra si zahar vanilat. Turnam crema pe prajitura racita si acoperim cu cealalta foaie. Dupa o zi de odihna o feliem.
Alte retete recomandate
Tort de mere intregi
Tiramisu
Diplomat
Tarta cu mere
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post