Amestecam faina cu margarina, zaharul, praful de copt si zaharul vanilat, adaugam 2 oua si 1-2 linguri de smantana si framantam bine. Coacem 3 foi. Um
Amestecam faina cu margarina, zaharul, praful de copt si zaharul vanilat, adaugam 2 oua si 1-2 linguri de smantana si framantam bine. Coacem 3 foi. Umplutura de mere: razuim merele, le apasam incet si le incalzim cu o lingura de margarina, zahar si scortisoara. Crema: amestecam bine ouale, zaharul, faina, zaharul vanilat si fierbem in ½ l de lapte pana se ingroasa. Dupa racire adaugam untul si zaharul pudra si amestecam bine. Ungem pe prima foaie umplutura de mere, acoperim cu a doua foaie, o ungem cu crema si acoperim cu a treia foaie. Glazuram cu ciocolata topita.
Alte retete de prajituri recomandate
Placinta cu mere
Prajitura cu mere
Gogosi cu mere
Nu am mai facut pilaf de mult timp, dar cum imi trec prin fata ochilor zilnic foarte multe retete bune, mi-a facut cu ochiul...
Pilaf de orez cu pui la cuptorIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala