Cremes American

Amestecam galbenusurile, zaharul, faina, praful de copt si apa, coacem pentru 25-30 de minute. Fierbem budinca si o adaugam cat e calda la albusurile

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 10 galbenusuri de ou
  • 30 dkg zahar
  • 30 dkg faina
  • 1
  • 5 plic de praf de copt
  • 3 linguri de cacao
  • 23 linguri de apa
  • Crema:
  • 4 pachete de budinca de vanilie
  • 1 litru de apa
  • 10 albusuri de ou
  • 7
  • 5 linguri zahar pudra
  • Spuma:
  • 5 l frisca
  • 2 plicuri intaritor frisca

Mod de preparare

Amestecam galbenusurile, zaharul, faina, praful de copt si apa, coacem pentru 25-30 de minute. Fierbem budinca si o adaugam cat e calda la albusurile batute spuma si la zaharul pudra. O turnam pe aluatul fierbinte si o coacem 7-8 minute pana devine portocalie. Presaram decoratiuni de tort.
Alte prajituri recomandate

Prajitura cu visine

Prajitura cu capsuni

Capsuni cu frisca

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Tigaie picanta cu piept de pui

Costel s-a indragostit la Costinesti de "tigaia picanta" de la terasa Famagusta, asa ca azi am pus-o si eu in...

Tigaie picanta cu piept de pui
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide