Azi va prezentam o reteta inedita de prajitura cu ciocolata si crema de cocos cu mascarpone Ceva Fin de la Delaco. Un deliciu!
Azi va prezentam o reteta inedita de prajitura cu ciocolata si crema de mascarpone Ceva Fin de la Delaco. Un deliciu!
Preparare cosulete:
Topim ciocolata pe baie de aburi avand grija ca temperatura acesteia sa nu fie prea mare. Probam punand din ciocolata topita pe mana. Luam cate un cosulet de hartie si o pensulam cu ciocolata pe interior apoi o lasam la rece pentru circa 15 minute dupa care mai dam cu ajutorul pensulei un strat de ciocolata si iar punem la rece. Repetam pensularea cu ciocolata de cel putin trei ori dar se poate si de mai multe ori aplica strat de ciocolata doar ca atunci vom obtine un cosulet mai solid. Dupa ce aplicam ciocolata pe toate cosuletele de hartie le lasam la rece pentru cateva ore bune (sau chiar peste noapte), apoi desprindem usor hartia avand grija sa nu rupem marginea cosuletelor.
Preparare crema:
Punem intr-un vas mai adanc crema de mascarpone , zaharul pudra, zaharul vanilat si amestecam cu mixerul pret de cateva minute. Adaugam 50 ml lichior si continuam sa amestecam adaugand treptat si nuca de cocos. Se amesteca pana crema se omogenizeaza cu nuca de cocos apoi o lasam pentru 15 minute la rece.
Reteta oferita de: http://www.bucatareselevesele.ro/retete-culinare/deserturi-rapide/cosulete-de-ciocolata-cu-crema-de-cocos.html
Umplem cosuletete de ciocolata cu crema de mascarpone si cocos inainte de a le servi si le ornam cu fructe dupa placul fiecaruia.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post